zo 21 januari 2018, 15:05 uur

Toch doden na explosie in Turkse mijn

Reddingswerkers hebben in de mijn in het noorden van Turkije waar maandag een explosie was de lichamen gevonden van 28 mijnwerkers. Aanvankelijk werden alleen gewonden gemeld. In de mijn waren ongeveer veertig mensen aan het werk op een diepte van 540 meter toen ze door een explosie ingesloten raakten.

Volgens de Turkse minister van Energie zitten er nog twee mijnwerkers onder de grond. Hij gaat er vanuit dat ook zij zijn omgekomen. De oorzaak van de explosie is nog niet bekend. In februari kwamen bij een explosie in een Turkse mijn 13 mensen om het leven.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl