ma 18 december 2017, 11:43 uur

Te weinig stemmen voor grondwetswijziging

De Turkse regering moet een tegenslag verwerken bij haar pogingen de grondwet te veranderen. Een van de meest omstreden grondwetswijzigingen kreeg maandag in het parlement 327 stemmen. Drie stemmen te weinig om de wijziging aangenomen te krijgen en haar in een referendum te mogen voorleggen aan de kiezers.

Erdogans partij heeft 335 zetels in het parlement, net genoeg om de grondwetswijzigingen aangenomen te krijgen. Maar de stemming was geheim en waarschijnlijk hebben acht parlementariërs van de regeringspartij stiekem tegengestemd meldt De Volkskrant.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl