ma 18 december 2017, 15:46 uur

Ceylan Ertem exclusief in Nederland

Wie dit jaar in spanning wacht op een programma rond Istanbul Culturele Hoofdstad 2010,kan opgelucht ademhalen. Istanbul komt naar je toe in Xenopolis. Een nieuw project van de Turks/Nederlandse crossover groep Baraná in samenwerking met de jonge Turkse underground zangeres Ceylan Ertem.

Xenopolis staat symbool voor de intense, bruisende metropool Istanbul. Een stad die kan vervreemden, maar waarin ook alles mogelijk is. De supergetalenteerde zangeres en fotografe Ceylan Ertem belichaamt die veelzijdigheid binnen haar extraverte en tegelijk kwetsbare persoonlijkheid. In haar teksten en foto’s verbeeldt zij samen met de topmuzikanten van Baraná de magie en energie van haar stad in een oog- en oorverblindende show.

Een unieke ontmoeting die je niet mag missen!

LINE UP
Ceylan Ertem stem
Behsat Ãœvez stem, elektr. saz, percussie
Steven Kamperman saxofoons, samples
Jeff Sopacua elektr. gitaar
Ernst Reijseger cello
Afra Mussawissade percussie, samples

Tournee 1 t/m 16 mei 2010Er is 1 reactie

  1. oei
    Geplaatst op 11 april 2010 om 3:19 pm uur.

    cylan ertem is cool…barana???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl