ma 18 december 2017, 11:42 uur

Saban B. wil niet praten zonder advocaat

Een Nederlands team van advocaten, een officier van justitie en een onderzoeksrechter heeft tevergeefs geprobeerd Saban B. te verhoren in Turkije. B. weigerde als getuige te praten, omdat zijn advocaat Gerard Spong niet bij het verhoor aanwezig mocht zijn. Dat bevestigde een woordvoerder van het landelijk parket van het Openbaar Ministerie (OM) woensdag.

Omdat B. tijdens een verlof naar Turkije vluchtte en Turkije geen uitleveringsverdrag heeft met Nederland, kan hij zelf in het hoger beroep niet terechtstaan. Advocaten van medeverdachten van B. wilde hem echter wel horen als getuige in de zaak. B. zit in Turkije vast op verdenking van afpersing.Er zijn 2 reacties

  1. faso
    Geplaatst op 1 april 2010 om 11:53 pm uur.

    saban B moet zijn mond houden en nooit meer praten…

  2. siho
    Geplaatst op 9 mei 2010 om 6:42 am uur.

    SABAN IS EEN VIEZE POOIER,,,,,VOOR ZO EENTJE MAG DE DOOD STRAF GEGEVEN WORDEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl