zo 17 december 2017, 22:12 uur

Nog meer verkiezings pamfletten in Turks

Na Turkse PvdA-pamfletten in Rotterdamse deelwijken, blijkt ook de Amsterdamse wethouder en locoburgemeester Lodewijk Asscher zijn verkiezingsposter in het Turks te hebben afgedrukt. Ook de nummer 3 op de PvdA-lijst in Amsterdam, wethouder Freek Ossel, heeft een Turkse poster laten drukken meldt De Telegraaf.

Het partijprogramma van de PvdA meldt juist dat “het spreken van de Nederlandse taal een vereiste is voor mensen die zich langdurig in Amsterdam willen vestigen”, aldus de website van de PvdA in Amsterdam.

Inmiddels zijn er ook pamfletten opgedoken van het CDA en de VVD die in het Chinees worden verspreid, aldus de krant.Er is 1 reactie

  1. oi
    Geplaatst op 19 februari 2010 om 2:24 am uur.

    prima

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl