vr 19 januari 2018, 12:43 uur

Turkije pakt 120 verdachten al-Qaeda op

De politie in Turkije heeft bij een grootschalige operatie op vrijdag 120 mogelijke leden van de radicaalislamitische terreurgroep al-Qaeda opgepakt. Onder de arrestanten zou Serdar Elbasa zijn, het hoofd van al-Qaeda in Turkije, aldus het Turkse persbureau Anatolia.

De operatie vond plaats in zestien provincies en in de steden Ankara en Istanbul. De arrestanten worden verdacht van het beramen van aanslagen op Turkse militairen in Afghanistan en op politieagenten in Turkije. Afgelopen maandag pakte de politie al 35 vermoedelijke militanten van al-Qaeda op.Er is 1 reactie

  1. hadise
    Geplaatst op 26 januari 2010 om 1:37 am uur.

    verdachten?
    samen met de honderden andere verdachten maakt dat heel veel uren werk voor het Turkse OM om te bewijzen dat ook deze mensen meer zijn dan alleen verdacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl