di 16 januari 2018, 09:00 uur

Muziek i.p.v. gebed uit Turkse minaretten

In de Noord-Turkse stad Rize schalde zaterdagavond in plaats van de oproep tot gebed keiharde Turkse muziek over de stad. Iemand had weten in te breken in het geluidssysteem dat 170 moskeeën in de stad bedient, en liet traditionele Turkse muziek door de luidsprekers knallen meldt het ANP.

De stadsmoefti in Rize kon er niet om lachen. ”We zullen maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat dit niet nog eens gebeurt. Ook de mensen die naar de moskee kwamen, vonden het niet leuk”, zo verklaarde hij zondag tegenover dagblad Radikal. De hacker is vooralsnog onbekend.Er is 1 reactie

  1. 666
    Geplaatst op 10 januari 2010 om 10:00 pm uur.

    respect

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl