vr 19 januari 2018, 06:41 uur

100.000 Euro tipgeld na ontvoering Turkse zakenman

Het Algemeen Dagblad meldt dat de familie van een ontvoerde zakenman van Turkse afkomst uit Arnhem, 100.000 euro uitlooft voor de gouden tip. De 45-jarige man is in de nacht van 12 op 13 oktober ontvoerd. Onbekenden sleurden hem uit zijn auto in een bestelbusje, zo zagen getuigen. Daarna ontbreekt van hem ieder spoor.

De politie werkt met 25 rechercheurs aan de zaak, maar heeft nog geen doorbraak bereikt. “De familie heeft op eigen houtje besloten dit bedrag als beloning te bieden. Tipgevers kunnen zich wel bij de politie melden”, aldus een politiewoordvoerster tegen de krant.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl