zo 21 januari 2018, 15:04 uur

Hackers Turkse websites opgepakt

Twee hackers die in augustus twee Turkse websites aanvielen zijn opgepakt. Dinsdag arresteerde het Team High Tech Crime van de Nationale Recherche de Hagenaars van 19 en 20 jaar in hun woonplaats. Ze worden ervan verdacht urenlange cyberaanvallen te hebben gepleegd op de sites turkishplace en turkplace. Ze zitten nog vast meldt Novum Nieuws.

De providers van de twee websites werden bedreigd met computeraanvallen als zij hun sites niet offline zouden halen. Er werd aangifte gedaan, waarna het onderzoek de recherche naar de twee Hagenaars leidde. Bij de doorzoeking van hun woningen is beslag gelegd op vier computers.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl