zo 17 december 2017, 03:06 uur

Club uit Turkse voetbalcompetitie na spreekkoren

De Turkse voetbalploeg Diyarbakirspor, afkomstig uit het zuidoosten van Turkije, trekt zich terug uit de Turkse voetbalcompetitie, nadat de club dit weekend bij een uitwedstrijd opnieuw werd bedolven onder anti-Koerdische spreekkoren. Dat schrijft De Telegraaf. Diyarbakirspor wordt door spreekkoren van supporters van andere teams direct in verband gebracht met de PKK.

Volgens de krant nemen Anti-Koerdische sentimenten toe sinds de Turkse regering deze zomer het initiatief nam de problemen met de Koerdische minderheid op te lossen. Enkele weken geleden werden spelers en supporters van Diyarbakirspor met plastic stadionstoeltjes bekogeld.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl