wo 17 januari 2018, 19:10 uur

Erkan Ogur en Ismail Demircioglu bij Podium Mozaïek

Op 28 november zullen Erkan Ogur & Ismail Demircioglu optreden met hun voorstelling Gülün okusu vardi( De geur van de roos). De twee virtuoze bespelers van de bağlama en andere Turkse luiten, geven een concert met eeuwenoude troubadoursmuziek uit Turkije. Warme, weemoedige en sprankelende melodieën, als de rozen van Anatolië, vol geur en kleur, pijn en warmte.

Het duo Erkan Ogur en Ismail Demircioglu brengt met het concert de geur van de roos terug, zoals men zich herinnert van de zomermiddag uit de jeugd en die ons voert naar een tijdloos Anatolië. Aansluitend op de voorstelling is er een afterparty met Davul & Zurna.Er is 1 reactie

  1. Fer Linthout
    Geplaatst op 29 november 2009 om 12:26 pm uur.

    Good afternoon, can you tell me where I can find the music of Erkan Ogur and Ismail Demircioglu? Is it available on DVD? Best regards, Fer Linthout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl