wo 17 januari 2018, 06:04 uur

Veiling Turkse moskee Amersfoort

De Turkse Rahmanmoskee in Amersfoort wordt donderdagavond geveild. Het pand is eigendom van beleggingsmaatschappij Manderen. Deze heeft een flinke betalingsachterstand bij de Amsterdamse woningbouwvereniging Stadgenoot, meldt De Telegraaf. De Amersfoortse moskeegangers zijn hiervan de dupe en maken zich volgens de krant ongerust.

Manderen zou in Amsterdam de Westermoskee gaan realiseren, wat niet is gebeurd. De schade mag van de rechter door de woningbouwvereniging op de beleggingsmaatschappij verhaald worden. „Manderen heeft zelf aangegeven dat we de moskee mochten veilen”, aldus een woordvoerster van Stadgenoot woensdag.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl