do 18 januari 2018, 12:44 uur

Hiddink geen bondscoach van Turkije

Guus Hiddink gaat na het WK 2010 niet aan de slag als bondscoach van Turkije. De huidige trainer van de Russische nationale ploeg kreeg nochtans een mooi voorstel van de Turkse bond, waarbij hij nog meer euro’s kunnen vangen: zeven tot acht miljoen euro per jaar.. De Turkse voetbalbond kreeg echter een negatief antwoord van Hiddink.

Turkije is op zoek naar een opvolger voor Fatih Terim, die de eer aan zichzelf hield na het mislopen van een WK 2010-ticket. Na zijn job bij de Russische nationale ploeg keert Hiddink wellicht terug naar Chelsea.Er is 1 reactie

  1. Satcommando
    Geplaatst op 21 oktober 2009 om 8:55 pm uur.

    Voor 8 miljoen euro wil ik de nationale ploeg van Turkije wel trainen. Wanneer kan ik starten met werken ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl