wo 17 januari 2018, 04:08 uur

Crèchehoudster in opdracht vermoord

De politie gaat ervan uit dat eigenares Arzu Çakmakçi-Erbas van kinderopvang Moeders Schoot in Amsterdam-West in opdracht is doodgestoken. Dit meldt Het Parool. De vermeende opdrachtgeefster is inmiddels gearresteerd. Het gaat om een 31-jarige Amsterdamse, die de onderzoeksrechter gisteren in hechtenis heeft genomen.

Justitie wil niet zeggen wat de band is tussen de gearresteerde vrouw en Erbas. Ze zit ‘in volledige beperkingen’ en mag alleen met haar advocaat contact hebben. Tot nog toe leek de 41-jarige Turk Nevzat K., die van het steken wordt verdacht, de enige verdachte. Hij werd 26 augustus gearresteerd nadat de politie foto’s van hem had verspreid, evenals zijn volledige naam.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl