ma 18 december 2017, 11:39 uur

Dodental overstroming Istanbul gestegen

Het aantal doden door noodweer in en rond de Turkse stad Istanbul is opgelopen tot 34. Het lichaam van een 7-jarig meisje werd vijf dagen na de overstromingen teruggevonden in een voorstad van Istanbul, meldde het Algemeen Dagblad zondag. Het water heeft zes levens geëist in de noordwestelijke provincie Tekirdag en 28 in Istanbul schrijft de krant.

Wegen en wijken in het westelijke (Europese) deel van de Turkse metropool overstroomden maandag en dinsdag als gevolg van de zwaarste regenbuien in tachtig jaar tijd. Op sommige plaatsen kwam het water 2 meter hoog te staan. Auto’s en bussen werden meegesleurd, soms met de inzittenden er nog in.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl