wo 17 januari 2018, 06:06 uur

Istanbul Fashion Days helpt Turkse mode

Istanbul lijkt zich op modegebied langzaamaan bij de ‘groten’ te voegen. De Istanbul Fashion Days (IFD), een internationaal evenement dat ontwerpers, couturiers, stylisten en bedrijven in de confectie-kleding samenbrengt, werd gehouden van 27 tot 29 augustus. Het evenement wekte hoge verwachtingen over de bruisende stad in de internationale modewereld schrijft Turkije.blog.nl.

De IFD wekte onder velen hoge verwachtingen over İstanbul die zich net als Milaan, Parijs, Londen en New York tot modestad ontwikkelt. Bekende Turkse modeontwerpers als Bahar Korçan, Arzu Kaprol en Hakan Yıldırım bevonden zich onder de deelnemers en toonden hun collecties.

Volgens Korçan helpt de IFD de Turkse mode zich te ontwikkelen en opent deze deuren naar de rest van de wereld. Ook zei ze dat de IFD de horizon van jonge Turkse modeontwerpers helpt te verbreden en hen naamsbekendheid geeft.

Lees verder op Turkije.blog.nl (Bron).Er is 1 reactie

  1. Fashion Days
    Geplaatst op 6 maart 2010 om 5:40 pm uur.

    In Nederland hebben ze er ook eentje zag ik laatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl