wo 17 januari 2018, 19:11 uur

Tour Kenan DoÄŸulu start in Nederland

Fans van Kenan DoÄŸulu hebben iets om naar uit te kijken. Deze populaire Turkse zanger treedt na lange tijd weer hier op. Hij koos Nederland als startpunt van zijn Europese tournee die dit najaar plaatsvindt. Stichting Mystiek presenteert op zaterdag 21 november 2009 het eerste concert van deze reeks in De Doelen te Rotterdam.

De grote schare bewonderaars kunnen deze avond volop genieten van het unieke stemgeluid en de flitsende performance van Kenan Doğulu. Bekende hits alsook nummers van zijn nieuwste cd ‘Patron’ passeren de revue.

Zijn jaarlijkse zomertournee door heel Turkije is tot traditie geworden en vindt ook in 2009 plaats. Hoogste tijd dus voor Kenan DoÄŸulu om de bakens te verzetten en op concerttournee te gaan door diverse landen van Europa, te beginnen in Nederland!

Concert: FunX Presents Kenan DoÄŸulu
Datum: Zaterdag 21 november 2009
Aanvang: 20.15 uur
Locatie: Concertgebouw De Doelen, RotterdamEr zijn 2 reacties

 1. kamer
  Geplaatst op 20 augustus 2009 om 12:49 am uur.

  dat er mensen zijn die ervan houden snap ik best…

  maar ‘ unieke stemgeluid’ ?????

  a.u.b. verwar reclame en opmerkingen over de kwaliteit van muziek en in dit geval zang niet zo erg met elkaar! Want zang kwaliteit is niet een kwestie van smaak. Daar zijn objev=ctieve criteria voor. Dat je van een ‘ normale, ietwat saaie stemgebruik kan houden is nog wel begrijpelijk.

 2. ?
  Geplaatst op 22 augustus 2009 om 1:13 am uur.

  ja inderdaad. alleen pubers moeten daar van houden denk ik dan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl