do 18 januari 2018, 05:01 uur

Touroperator Golden Tours failliet

Touroperator Golden Tours is failliet, waardoor 1750 mensen die voor Turkije hadden geboekt, mogelijk niet op reis kunnen. Het reisbureau uit Hoofddorp meldt met grote spijt de geboekte reizen niet meer te kunnen uitvoeren. Zo’n 150 personen verblijven momenteel via Golden Tours in Turkije meldt nu.nl.

De Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) laat weten dat consumenten die onder de garantieregeling bij Golden Tours hebben geboekt worden geïnformeerd of hun reis doorgaat en of het vooruitbetaalde reisgeld door de stichting wordt terugbetaald. De SGR draagt ook zorg voor de mensen die nu in Turkije verblijven.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl