zo 17 december 2017, 22:14 uur

Afvalverwerking in Turkije biedt kansen

Afval als alternatieve energiebron biedt grote kansen voor buitenlandse investeerders in Turkije. Dat heeft vicedirecteur van de Wereldbank, Ngozi Okonjo-Iweala gezegd tijdens zijn bezoek aan een afvalverwerkingstation in Turkije. De Wereldbank droeg voor 8 miljoen US dollar bij aan een project waarbij een afvalverwerkingstation warmte en energie levert aan tuinbouwkassen.

In Turkije zal de komende tien jaar 68 miljard euro worden geïnvesteerd om problemen op milieugebied op te lossen. Afvalverwerking is hierbij een van de grote probleemgebieden. Gelet op de uitstekende reputatie van Nederlandse milieutechnologie, biedt dit veel kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Turkije heeft behoefte aan voertuigen voor inzameling en transport, materialen zoals geomembranen, verbrandingsinstallaties, sterilisatoren, energieconversie-eenheden (van biogas naar elektriciteit en warmte) en computeronderdelen en software.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl