zo 21 januari 2018, 15:13 uur

Turkse met hoofddoek beëdigd

In het Brussels parlement legde Manihur Özdemir van de christendemocratische partij CDH maandagmiddag gehoofddoekt de eed af. Het is voor het eerst dat dit in een van de Belgische parlementen gebeurt, schrijft SpitsNieuws. Het reglement van het parlement zegt niets over hoofddoeken.

Een aantal parlementsleden van de liberale MR kondigde zaterdag in de Franstalige krant Le Soir aan dat ze wetsvoorstellen zullen indienen om religieuze symbolen in het parlement te verbieden. Er was al eerder ophef over de hoofddoek van de Belgische met Turkse roots Özdemir. Hoewel ze met hoofddoek poseerde voor een verkiezingsfolder, was deze op de foto weggewerkt.Er is 1 reactie

  1. kamer
    Geplaatst op 26 juni 2009 om 2:47 am uur.

    er is ook een poolse met een kruis beedigd, en een italiaanse met een keppeltje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl