vr 24 november 2017, 23:16 uur

Presentatie rapport crash Turkish Airlines

Het ministerie van Binnenlandse Zaken komt vandaag met het onderzoeksrapport naar de ramp met een toestel van Turkish Airlines op 25 februari. De Inspectie Openbare Orde en Veiligheid van het ministerie heeft onderzocht hoe de hulpverlening na de crash is verlopen. De presentatie van het rapport is om 16.00 uur op Schiphol.

Behalve de inspectie zijn ook de burgemeester van Haarlemmermeer en de korpsbeheerder van de politie Haarlemmermeer aanwezig. Door de crash met het toestel in een weiland vlakbij Schiphol kwamen negen mensen om het leven en raakten tientallen andere inzittenden gewond.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl