zo 21 januari 2018, 15:12 uur

Extreem duur hotel in Antalya geopend

In de Turkse badplaats Antalya is vorige week tijdens een spectaculaire feestavond het Mardan Palace geopend. De bouw van dit nieuw ultraluxe hotel heeft 1,12 miljard euro gekost en is daarmee het duurste hotel van Europa. Nooit eerder werd er in Europa zoveel geld in één hotel geïnvesteerd.

De eigenaar van het Mardan Palace, de Azerbeidzjaans-Turkse miljardair Telman Ismailov, wou eigenlijk een vakantiehuis bouwen, maar zijn project liep lichtjes uit de hand. Mariah Carey, Seal, Tom Jones, Paris Hilton, Richard Gere en andere sterren werden uitgenodigd op de opening van dit oogverbluffende hotel in Turkije.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl