wo 17 januari 2018, 06:04 uur

Hoofddoek weg ge-fotoshoped op folder

In Brussel is ophef ontstaan over een foto van een moslima in de verkiezingsfolder van de Franstalige politieke partij cdH. De foto van Mahinur Ozdemir, achttiende op de kieslijst van de cdH voor het Brusselse parlement, is zodanig aangepast dat haar hoofddoek niet meer te zien is. Dat meldde de Franstalige website parlemento.com dinsdag.

„Ik ben diep geschokt en gekwetst en heb uitleg gevraagd aan de partij”, aldus Mahinur Ozdemir. De partij beweert dat er nooit opdracht is gegeven om de hoofddoek van de foto te verwijderen. De foto zou buiten de partij om zijn aangepast.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl