do 18 januari 2018, 14:42 uur

Veel kinderen gewond door hete thee

Het aantal jonge kinderen dat gewond raakt als gevolg van hete vloeistoffen -zoals thee- is de afgelopen vijf jaar met bijna een kwart gedaald. Maar uit onderzoek blijkt dat allochtone kinderen juist een hoger risico hebben op verbrandingsongevallen door hete vloeistoffen, aldus de Brandwonden Stichting in het dagblad Metro.

Het ligt aan de voorlichting: Turken en Marokkanen zijn moeilijk te bereiken, waarschuwt Rob Baardse, woordvoerder van de Nederlandse Brandwonden Stichting. De stichting wil met meer voorlichting in moskeeën gaan zorgen voor een daling van het aantal allochtone slachtoffers.Er zijn 2 reacties

 1. deniz
  Geplaatst op 25 mei 2009 om 2:53 pm uur.

  maar zijn er nu dan relatief meer slachtoffers onder allochtone kinderen?

 2. esma
  Geplaatst op 27 mei 2009 om 3:10 pm uur.

  deniz May 25th, 2009, 2:53 pm

  maar zijn er nu dan relatief meer slachtoffers onder allochtone kinderen?

  ^^
  ja, dat vroeg ik me ook af??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl