ma 18 december 2017, 15:23 uur

Hadise opgenomen wegens oververmoeidheid

De Turkse deelneemster aan het Eurovisie Songfestival Hadise is zaterdagavond in het ziekenhuis opgenomen met een ontsteking in haar gezicht. Vrijdagavond gaf de Turkse delegatie een groot feest in de EuroDom aan het Rode Plein in Moskou. Daar was al te zien dat de zangers op haar rechter wang een enorme ontsteking had zitten meldt Highlow.nl.

In het ziekenhuis werd gisteren vastgesteld dat ze last heeft van oververmoeidheid. De familie van hadise laat weten dat ze inmiddels ontslagen is uit het ziekenhuis en dat de oorzaak inderdaad oververmoeidheid is. Hadise moet het even rustig aan doen.Er is 1 reactie

  1. Dickie
    Geplaatst op 11 mei 2009 om 9:29 pm uur.

    Hadise wint voor Turkije!!! Alles klopt. Het liedje, haar verschijning en zag. Heel goed!

    gr. een Nederlandse fan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl