zo 17 december 2017, 03:18 uur

Families moordenaars ontvluchten dorp

Honderdtwintig mensen uit twaalf families vluchten weg uit Bilge, het Turkse dorp waar maandagavond op een bruiloft 44 mensen werden vermoord. De gezinnen zijn hun leven niet zeker omdat de moordenaars uit hun familie kwamen en er is gedreigd met wraak. Dat meldt nieuwssite Nu.NL.

De families die nu het dorp in het zuidoosten van het land verlaten, worden sinds de moordpartij beschermd door de militaire politie. Maar omdat die hun leven niet langdurig kan beschermen, zit er voor de families niets anders op dan te vluchten.

Intussen zijn acht verdachten woensdag aangeklaagd voor het bloedbad.Er is 1 reactie

  1. genco
    Geplaatst op 7 mei 2009 om 2:04 am uur.

    dit zijn dieren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl