di 16 januari 2018, 20:20 uur

VVD boos om Oranje hoofddoekjes

De VVD is boos op de gemeente Haarlem die subsidie heeft gegeven voor het uitdelen van 5000 oranje hoofddoekjes. De kledingstukken worden uitgedeeld op Koninginnedag. De actie is een initiatief van de Stichting Oranje Samenleving. Die stichting wil de negatieve stemming rond hoofddoekjes doorbreken.

De VVD vindt hoofddoekjes een religieuze uiting en wil niet dat de gemeente er geld aan geeft. Het ging om 2.000 euro.Er is 1 reactie

  1. genco
    Geplaatst op 1 mei 2009 om 12:20 am uur.

    ben ik helemaal mee eens…
    een mooie actie, maar niet met belasting geld a.u.b. probeer die doelen na te streven door meer van je te laten horen als ‘ goeie moslim nederlander’ en als nederlander die niks tegen moslims heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl