vr 19 januari 2018, 06:35 uur

Slachtoffers vliegramp naar rechter

De eerste slachtoffers en nabestaanden van de vliegramp met een toestel van Turkish Airlines bij Schiphol in februari stappen naar de rechter. Namens hen klagen de Amerikaanse advocaten Manuel von Ribbeck en Mike Eidson vliegtuigbouwer Boeing en Turkish Airlines aan in een proces dat zal plaatsvinden in Chicago.

Dat maakten de advocaten vrijdag bekend, meldt het ANP. Met de zaak hopen de slachtoffers meer duidelijkheid te krijgen over wat tijdens de vlucht is misgegaan en welke rol Boeing en Turkish Airlines daarbij speelden. Dit moet leiden tot snellere en hogere schadevergoedingen voor de slachtoffers, aldus de advocaten.Er zijn 2 reacties

  1. htypr0
    Geplaatst op 19 april 2009 om 9:41 pm uur.

    Zeker de 5 van de 9 overlevende Amerikaanse passagiers!

  2. htypr0
    Geplaatst op 19 april 2009 om 9:41 pm uur.

    Die Amerikanen zeuren altijd en ze hebben alleen oog voor geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl