do 18 januari 2018, 06:52 uur

Turkse politicus omgekomen na crash

De Turkse ultranationalistische politicus Muhsin Yazıcıoğlu, leider van de Grote Eenheidspartij, blijkt donderdag te zijn omgekomen bij een helikoptercrash. Ook vijf andere inzittenden vonden de dood. Dat meldden Turkse media zaterdag. Yazıcıoğlu was op campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen die zondag in Turkije worden gehouden.

In een bergachtig gebied in de centrale provincie Kahramanmaras stortte de helikopter neer. Reddingswerkers hebben door sneeuw en slecht weer moeite de stoffelijke overschotten te bergen.

Zondag zijn er gemeenteraadsverkiezingen in Turkije. Volgens opiniepeilingen stevent de regerende AKP van premier Recep Tayyip Erdogan af op een overweldigende overwinning.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl