ma 18 december 2017, 11:45 uur

Radicalen willen herdenking verstoren

Aanhangers van de Westboro Baptist Church, een omstreden Amerikaanse sekte waarvan de aanhangers onder meer geloven dat god homoseksuelen haat, willen zaterdag demonstreren bij de herdenking van de vliegtuigcrash op Schiphol. Volgens deze uiterst controversiële religieuze fanatici, is het neerstorten van het Turkish Airlines-toestel gods straf voor het verdorven karakter van Nederland.

Dat meldt EénVandaag na een gesprek met een woordvoerster van de kerk. De groep wil zaterdag demonstreren met spandoeken met teksten als: ‘Dank god voor deze vliegramp’. De Koninklijke Marechaussee en de politie Kennemerland hebben ernstige vrees voor verstoring van de openbare orde tijdens de herdenking zaterdag.Er is 1 reactie

  1. hadise
    Geplaatst op 7 maart 2009 om 3:04 am uur.

    extremistische christenen…
    een plaag. een groep die heel gevaarlijk is en te slim is om meteen de wet te overtreden. maar o zo gevaarlijk. houden heel amerika in hun greep. en ook vele andere landen in Azie en Afrika. Er sterven miljoenen door hun toedoen…Er kleeft al vanaf het begin van de christelijke bewegingen bloed aan hun handen!

    dit soort mensen zijn gevaarlijk en verdienen geen democratische rechten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl