vr 19 januari 2018, 06:19 uur

Turkse ambassadeur bedankt Nederland

De Turkse ambassadeur in Nederland, Selahattin Alpar, heeft vrijdag zijn waardering uitgesproken voor burgemeester Theo Weterings van Haarlemmermeer en zijn collega’s. Hij bedankte hen voor het werk dat zij sinds de vliegtuigcrash van woensdag hebben verricht en voor hun steun aan de slachtoffers en hun families.

Dat zei hij vrijdagavond tijdens een bijeenkomst op Schiphol, meldt De Telegraaf. Alpar zei tevreden te zijn over de samenwerking tussen de Nederlandse en de Turkse autoriteiten, zowel vanuit de ambassade als Turkish Airways.Er is 1 reactie

  1. kamer
    Geplaatst op 2 maart 2009 om 10:44 am uur.

    het diplomatiek verplichte nummertje is gedraaid, maar antwoord op de vraag waarom slachtoffers uren op de plek des onheils zijn gehouden, en keer op keer hun trauma hebben aanschouwd kan nog niemand verklaren…

    ook niet waarom nabestaanden van slachtoffers soms 30 uur lang van hot naar her zijn gestuurd. terwijl men ook in kaart had kunnen brengen welke ziekenhuizen men in gebruik had voor de slachtoffers en dus nabestaanden die een paar uur later kwamen, ook had kunnen opvangen!

    het argument ‘ nauwkeurigheid is een goeie, maar dat hoeft geen 48 uur te duren met 9 lijken…je kan namelijk ondanks dat werk van uitzoeken, ook nabestaanden opvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl