wo 17 januari 2018, 17:52 uur

Turkse komedie groot succes

De Turkse komedie Recep Ivedik 2 heeft dit weekend in de bioscopen van Pathé meer bezoekers getrokken dan de nieuwe film van Brad Pitt. Dat heeft een zegsvrouw van de exploitant zondag gemeld. Dit is zeer opmerkelijk, omdat de Turkse film in aanzienlijk minder zalen draait dan The Curious Case of Benjamin Button.

,,Op de openingsavond trok Recep Ivedik met vijf kopieën bijna vijfduizend bezoekers”, stelt de zegsvrouw. ,,In alle bioscopen waren de zalen tot de laatste stoel uitverkocht. Dat maken we zelden mee.”

Recep Ivedik 2 is de tweede film die de komiek Sahan Gökbakar heeft gemaakt rond een populair karakter uit een Turkse televisieserie. Het vervolg verhaalt over een tamelijk lompe chauffeur met een hartje van goud die van zijn oma de opdracht krijgt om een gezin te stichten. Het eerste deel trok in Turkije meer dan vier miljoen bezoekers.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl