do 18 januari 2018, 06:50 uur

Kolonel wilde premier Erdogan vermoorden

De Turkse politie heeft bij huiszoeking bij kolonel Mustafa Dönmez gedetailleerde plannen gevonden om premier Erdogan te vermoorden. De documenten, waaronder een plattegrond van de plaats waar Erdogan om het leven moest worden gebracht, werden ontdekt in de omslag van de agenda van de kolonel, die vorige week werd opgepakt meldt het Algemeen Dagblad.

Uit de documenten blijkt dat Erdogan moest worden doodgeschoten in een park, tweehonderd meter van zijn woning. Kolonel Dönmez sloeg vorige week op de vlucht toen 37 verdachten van het terreurnetwerk Ergenekon werden opgepakt.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl