vr 19 januari 2018, 06:29 uur

PvdA: einde aan dubbel paspoort

Migranten die Nederlander willen worden, moeten alleen nog een Nederlands paspoort gaan dragen. Dat heeft PvdA-voorzitter Lilianne Ploumen dinsdag gezegd in een interview in de Volkskrant. Ploumen vindt dat de greep van herkomstlanden moet verdwijnen. “Loyaliteit heeft voor mij niets met nationaliteit te maken. Om Nederlander te worden moet je je oude nationaliteit in principe opgeven”, aldus de PvdA-voorzitter.

Tolerantie heeft de integratie van migranten in Nederland geen goed gedaan. De PvdA heeft geleerd en kiest in het vervolg voor de confrontatie: nieuwkomers moeten zonder voorbehoud kiezen voor de Nederlandse samenleving. De overheid bewaakt de rechtsstaat, pakt misstanden aan en schept kansen, aldus de notitie van Ploumen.Er is 1 reactie

  1. kamer
    Geplaatst op 28 december 2008 om 1:28 pm uur.

    dit is dus de manier waarop de PvdA ‘ de strijd aanbindt’ met rechts/populisme? Wil de PvdA zo ‘ een duidelijk beleid’ hebben? duidelijk hoeft niet perse extreem te zijn. Het lijkt er op dat de boodschap die uitgaat van deze keuze belangrijker is dan het doel op zich!…Oh oh oh, waar gaat dat naartoe met het PvdA?

    Ik stap over op D66. Dat is al een tijdje duidelijk. Maar nu helemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl