ma 18 december 2017, 15:42 uur

Rel om ‘pikante’ Hadise foto’s

De Turks-Belgische zangeres Hadise, die in 2009 Turkije vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival, heeft door haar pikante foto’s voor grote opschudding in Turkije gezorgd. Ze prijkt – ondanks de media-afspraken – toch in zwarte slip en topje op de cover van het Turkse mannenblad Boxer meldt de Belgische krant Het Nieuwsblad.

Haar manager snapt de opschudding niet: ‘Het gaat om oude foto’s.’ De 23-jarige zangeres uit Mol maakte in 2007 een reportage voor Maxim. Het Turkse mannenblad Boxer wist deze pikante foto’s op te duiken en op hun cover te zetten, meldt De Standaard.Er is 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl