vr 19 januari 2018, 12:34 uur

Turkse wordt Miss Nederland 2008

Miss Utrecht, Deniz Akkoyun, is de nieuwe Miss Nederland 2008. De 24-jarige Akkoyun is geboren en getogen in Amersfoort. De ouders van Akkoyun zijn geboren in Alanya in Turkije. In de derde ronde liepen de dames in creaties van de beroemde Turkse modeontwerper Erol Albayrak die eveneens in de dertienkoppige jury zat.

Akkoyun stond perplex toen ze de tiara, een ontwerp van Rodrigo Otazu, op haar hoofd kreeg. Ze reageerde emotioneel. “Het is echt geweldig, ik heb hem echt op mijn hoofd”, aldusde nieuwe Miss Nederland.Er zijn 10 reacties

 1. Qandil
  Geplaatst op 1 december 2008 om 4:25 pm uur.

  now mooi is ze ook weer niet…….

 2. Geplaatst op 2 december 2008 om 1:58 pm uur.

  Ik vind haar echt lelijk..
  de jury was zeker blind haahha

  naja vind je gek dat ze gewonnen heeft. de helft van de jury is turks en de hoofdsponsor is ook turks :S:S

 3. ahmet
  Geplaatst op 8 december 2008 om 11:16 pm uur.

  ze is zo lelijk als zij de mooiste is van nederland weet ik het ook niet zonde voor die mooi meisjes

 4. Seda
  Geplaatst op 9 december 2008 om 5:29 pm uur.

  Ze heeft het wel gemaakt en daar gaat het om. Ze is trouwens niet de mooiste van de mooiste maar ziet er wel verzorgd uit en draagt de kwaliteiten bij dr die nodig zijn om een miss te worden. ( voor de mensen met vooroordelen over haar) 😉

 5. Lilay
  Geplaatst op 13 december 2008 om 1:43 am uur.

  ik vind haar wel mooi, die meid heeft echt uitstraling.

 6. marry
  Geplaatst op 13 december 2008 om 3:05 pm uur.

  Het is gewoon een prachtige vrouw.. wat is dr nu niet mooi aan haar?? Ze zal ook intelligent zijn want om miss nederland te worden moet je tegenwoordig niet alleen mooie lange benen en blond haar hebben maar ook nog wat geleerd hebben!
  Succes Deniz.. je naam is al net zo mooi als jij bent
  (prachtige naam voor iemand in dit waterrijke aan de zee liggende landje.. maar Deniz is veel leuker dan Zee haha..)

 7. melissa
  Geplaatst op 13 december 2008 om 10:46 pm uur.

  het is een prachtige vrouw,
  ik geniet van haar
  gr, violetta

 8. Neco
  Geplaatst op 22 juli 2011 om 1:48 am uur.

  Arkadaslar her insan güzeldir, lütfen saygili olalim cünkü biz Türkleri olgunluk yakisir, degilmi ? Herkes begenmeyi bilir fakat kardesimiz kazanmis bu güzellik yarismasina tebrik etmeliyiz ve gurur duymaliyiz. Begenmeyen veya istemeyen daha saygili yorum yaptiginda, daha cok anlayis gösterilir ve iyi ve saglikli sekilde karsiligini alir. Bu sekilde iletisimiz daha kibar ve olgun olur ve herkez tarafindan seviliriz. Tesekkür ederim.

 9. Dekschip
  Geplaatst op 3 december 2011 om 3:46 am uur.

  Asjeblieft zeg als je om Miss Nederland te worden alleen maar ronde wenkbrauwen en gebleekte tanden nodig hebt… dan is ze inderdaad Miss Nederland. Begrijp me niet verkeerd, ma dit vind ik wel een belediging.. Voor de Nederlanders dan.. Ik ben er trots op! Lekkerste van nl is een middelmatige turk! Wow..

 10. Rebbel
  Geplaatst op 29 januari 2012 om 12:38 am uur.

  voor die gene die haar lelijk vinden, denk dat ze er veel beter uit ziet dan jullie 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl