ma 18 december 2017, 11:54 uur

Turkse gekozen tot Kleurrijke Detaillist

Gulnaz Aslan, eigenaar van traiteur en catering Ana’s Kuzin, is vrijdagavond gekozen tot Utrechtse Kleurrijke Detaillist van het jaar. De Turkse kreeg op het Utrechtse Kleurrijke Detaillisten gala in het provinciehuis in Utrecht de UKD trofee uitgereikt en een cheque van 5000 euro, meldt het Algemeen Dagblad.

Ana’s Kuzin betekent ‘moeders keuken’ in het Turks. In het restaurant aan de Voorstraat werken geen professionele koks, maar Turkse vrouwen die authentieke, Anatolische gerechten bereiden.

Partners in Nieuw Ondernemerschap, een initiatief van Kamer van Koophandel Midden-Nederland en Gemeente Utrecht, organiseerde op de avond van 21 november 2008 voor de eerste maal het Utrechtse Kleurrijke Detaillisten (UKD) gala. In het provinciehuis streden drie genomineerde Utrechtse detaillisten die avond voor de UKD trofee 2008.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl