zo 21 januari 2018, 15:07 uur

Gezin gearresteerd wegens heroïnesmokkel

Een echtpaar uit Nederland is gisteren samen met hun zoon van 9 gearresteerd op het Atatürk-vliegveld van Istanboel met 20 kilo heroïne in hun bagage. Volgens De Telegraaf hadden de twee hun zoontje expres meegenomen zodat het er op zou lijken dat ze als echte toeristen op vakantie waren.

Het stel was samen met hun 9-jarig zoontje vijftien dagen op vakantie in Istanboel. De twee hadden de drugs gekocht van een dealer in de chique wijk Sisli en riskeren nu een hoge gevangenisstraf in Turkije.Er is 1 reactie

  1. kamer
    Geplaatst op 18 november 2008 om 11:30 am uur.

    wat erg voor het kind. deze mensen zijn ziek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl