wo 17 januari 2018, 06:06 uur

Tien jaar cel voor dood avondwinkelier

Het gerechtshof in Amsterdam heeft dinsdag de 24-jarige Orville K. veroordeeld tot tien jaar cel voor de overval en het doden van Erkan Yildiz. Yildiz was de eigenaar van avondwinkel La Nuit, in Amsterdam-Noord. Het vonnis is conform de eis van justitie en gelijk aan de straf die de man in december kreeg van de rechtbank.

Het hof acht bewezen dat K. op 8 februari vorig jaar samen met zijn kompaan Gino P. de avondwinkel overviel en probeerde de kostbare ketting van de 29-jarige eigenaar af te pakken.

Daarbij ontstond een worsteling, waarbij het pistool van een van de overvallers afging en het slachtoffer dodelijk werd geraakt. Volgens het hof is K. dan ook schuldig aan het medeplegen van doodslag en diefstal met geweld.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl