do 18 januari 2018, 14:46 uur

Turken ontvoerd in Afghanistan

Twee Turkse technici zijn in Afghanistan ontvoerd. Dat heeft het Turkse ministerie van buitenlandse zaken zaterdag gezegd, meldt Novum Nieuws. De twee mannen werkten aan een communicatieproject. Ze werden donderdag ontvoerd, zei een woordvoerder van het ministerie.

Uit veiligheidsoverwegingen wilde hij verder geen bijzonderheden geven. Hij zei dat de Turkse minister van buitenlandse zaken, Ali Babacan, zaterdag in Afghanistan is aangekomen voor een al eerder afgesproken bezoek en dat hij zich met de zaak zal bezighouden.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl