do 18 januari 2018, 06:54 uur

Website Turkse krant geblokkeerd

De website van de bekende krant Vatan’s in Turkije werd vrijdag geblokkeerd door een klacht van een moslim. Op de site waren verhalen te lezen over de evolutietheorie meldt Spitsnieuws. Al eerder stak de fanatieke creationist een stokje voor websites die de evolutietheorie promoten.

Vorige maand werd de website van de Britse evolutionist Richard Dwakins al geblokkeerd en vorig jaar slaagde hij erin de toegang voor worldpress.com te blokkeren. De krant is op drie na de best verkochte krant in Turkije en is waarschijnlijk de eerste grote krant die geblokkeerd wordt. Al zo’n 850 sites worden door de Turkse regering gefilterd.Er zijn 3 reacties

 1. kamer
  Geplaatst op 19 oktober 2008 om 11:46 pm uur.

  en helaas zijn er veel te weinig mensen in turkije die dit belachelijk vinden…

 2. Ergenekoncu
  Geplaatst op 20 oktober 2008 om 9:46 pm uur.

  Turkije en Democratie ? Laat me toch niet lachen, Turkije heeft nooit zo ver van de democratie gestaan als nu.

 3. kamer
  Geplaatst op 23 oktober 2008 om 12:16 pm uur.

  @ Ergenekoncu

  Zou het niet zo kunnen zijn dat omdat er meer participatie ontwikkeld en omdat er meer openheid komt, Turkije juist nu eindelijk steeds democratischer wordt en dat dit soort zaken juist nu allemaal naar boven komen. Ook al is de AKP zelf ook debet aan schandaal en corruptie…

  begrijp me niet verkeerd, ikzelf ben nu net terug en heb gemerkt dat er inderdaad op veel punten nog steeds geen sparke is van een volwaardig functionerende democratie, maar de richting is wel duidelijk…

  Ook al zijn er massa’s mensen die de D van Democratie nog niet echt begrijpen…Er ontwikkeld ook een hele grote groep (veelal jongeren van leeftijd 18 tot 25, die hier wel hele duidelijke ideeen over hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl