vr 19 januari 2018, 06:42 uur

Turkse anti-rook-campagne in Brabant

De GGD Hart voor Brabant start een anti-rook-campagne die speciaal gericht is op de Turkse roker. Volgens de GGD wordt in Turkse kringen veel gerookt. De rokers worden echter via de reguliere stopcampagnes onvoldoende bereikt.

Vandaar dat onder het motto ‘Sigarayi içen her kisi, birakabilir de‘ ofwel ‘In iedere roker zit een stopper’ een campagne wordt gestart gericht op deze groep, schrijft het Brabants Dagblad. Met de campagne sluit de GGD aan bij een initiatief van anti-rokersclub Stivoro. Die begon dit jaar met een grootschalige actie.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl