wo 17 januari 2018, 05:59 uur

Dodelijk ongeluk na achtervolging

en 21-jarige Duits-Turkse vrouw die zondag tussen Emmerich en Kleef een dodelijk verkeersongeval veroorzaakte waarbij twee Nederlandse motorrijders omkwamen, zou zijn opgejaagd door haar broer. Dat schrijft Het Parool.

Volgens het Duitse dagblad Rheinische Post wilde de jonge Turkse automobiliste uit Kleef met haar familie breken. Uit wraak zou haar broer de achtervolging hebben ingezet toen de vrouw thuis vertrok met bestemming Hamburg.

Tijdens die achtervolging verloor de vrouw de macht over het stuur en raakte daarbij twee tegemoetkomende Nederlandse motorrijders uit Heumen en Wijchen (57 en 44 jaar).Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl