zo 17 december 2017, 22:33 uur

Turkish Airlines te laat met bod

Turkish Airlines is afgevallen als mogelijke bieder op Austrian Airlines. De Turkse maatschappij heeft te laat officieel zijn belangstelling geuit in de Oostenrijkse branchegenoot en is daarom niet meer in de race, zo lieten de Turken dinsdag weten.

,,Wij mogen niet aan het biedingsproces meedoen, omdat wij de deadline hebben gemist waarop de belangstelling moest worden uitgesproken, aldus een woordvoerder van Turkish Airlines. De Oostenrijkse overheid wil haar belang van 43 procent in het kwakkelende Austrian Airlines verkopen, maar stelt daarbij de eis dat 25 procent van de maatschappij in Oostenrijkse handen blijft.Er is 1 reactie

  1. kamer
    Geplaatst op 12 september 2008 om 12:02 am uur.

    gemiste kans voor THY…een bedrijf dat zeer zeker goed op weg is en zich zelfs qua sevice en klantvriendelijkheid boven klm kan plaatsen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl