do 18 januari 2018, 05:04 uur

PVV: ‘Verdachte moskee dicht’

Moskeeorganisatie Milli Görüs moet zo snel mogelijk uit ons land verbannen worden. De PVV pleit voor een verbod van de Turkse beweging en een snelle sluiting van tientallen aangesloten moskeeën nu veiligheidsdiensten de organisatie in verband blijken te brengen met financiers van terrorisme en extremisme.

Volgens De Telegraaf reageert de PVV met dit pleidooi op een geheime analyse van een Regionale Inlichtingendienst, die deze krant boven tafel heeft weten te krijgen, en die ook in het bezit is van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst.

In de presentatie worden de banden tussen Milli Görüs en extremisten en financiers van terrorisme blootgelegd.Er is 1 reactie

  1. Htypr0
    Geplaatst op 8 september 2008 om 12:10 am uur.

    Pvv is toch de partij van Wilders… oo dat verklaart deze uitspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl