vr 19 januari 2018, 12:41 uur

Na 13 jaar procederen blijven

Vier zussen uit Turkije, die al dertien jaar procederen om in Nederland te mogen blijven, hebben te horen gekregen dat zij een verblijfsvergunning krijgen. Dat meldde dinsdag leraar Jaap Boerema van het Haagse Segbroek College, waar twee van de zussen naar school gaan.

In juli kwamen de zussen in het nieuws, toen leerlingen van het Segbroek College zich sterk maakten voor het viertal door een petitie te overhandigen aan Tweede Kamerleden. Onlangs deed de rechtbank in Den Haag uitspraak in deze zaak meldt het ANP. De vier zussen zijn 16 tot 25 jaar oud.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl