wo 17 januari 2018, 19:04 uur

Ontslag na aangifte discriminatie

Een Turkse werknemer van Den Braven Sealants in Oosterhout is ontslag aangezegd nadat hij aangifte deed van discriminatie door directeur Cees den Braven, meldt BN DeStem. Eerder hadden negentien Turkse werknemers van het Oosterhoutse bedrijf bij de politie een klacht ingediend over discriminatie door directeur Cees den Braven.

‘Den Braven roept dat alle Turken klootzakken zijn en dat ze allemaal moeten opflikkeren. Hij zegt dat de Turken de fabriek kapot maken’ zei een woordvoerder van de Turkse werknemers in BN/De Stem.

Een dag nadat de krant over de zaak had bericht, ontving de man zijn ontslagbrief. Volgens de klokkenluider houdt zijn ontslag direct verband met de aangifte. In de brief staat dat de man de personeelschef zou hebben bedreigd.

Den Braven was in 1992 ook al aangeklaagd toen hij een aantal gekleurde spelers van SVV/Dordrecht “bajesklanten en drugsgebruikers” had genoemd.Er zijn 2 reacties

  1. kamer
    Geplaatst op 22 augustus 2008 om 3:55 pm uur.

    deze man moet bestraft worden. het klinkt als een moderne hollandse slavendrijver!

  2. marry
    Geplaatst op 23 augustus 2008 om 5:26 pm uur.

    Dat zo’n “klootzak” nog een bedrijf kan runnen; wie wil dr nou werken als je zo a-sociaal en discriminerend tegen iedereen te keer gaat?? Weer zo iemand die denkt dat alleen blanke nederlanders deugen.. nou dit zegt meer over hem dan over een wie turk of gekleurd is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl