ma 18 december 2017, 17:46 uur

Turkse worstelaar wint goud

De Turkse worstelaar Ramazan Sahin ging in de klasse tot 66 kilogram, vrije stijl, met het olympisch goud naar huis. De titelfavoriet won woensdag in de finale van de Oekraïner Andrij Stadnik, zij het nipt met 6-5.
De bronzen medailles gingen naar Otar Toesjisjvili uit Georgië, derde op het afgelopen WK, en Sushil Kumar uit India.Er zijn 2 reacties

 1. kamer
  Geplaatst op 22 augustus 2008 om 1:45 am uur.

  He he…einelijk. Nou, goed werk van ramazan…bravo!

  maar mensen…er met wat gebeuren op het gebied van sport in TR.

  De enige gouden medaille dit jaar komt van iemand die vanaf de basis is opgeleid in een ander land onder een andere nationaliteit…en ook weer alleen op individuele krachsport. zoals zo vaak. Maar dit jaar nog slechter dan voorheen…

  boksen, worstelen, gewichtheffen…ok, Maar waar blijven de gouden medailles van weleer?

  Los daarvan. wanneer doen er Turke atleten mee, roeiers, hockeyers, paardrenners, waterpolo spelers, schoonspringers? Wanneer beseft men in Turkije dat sport niet alleen maar bestaat uit commercieel lucratieve massasporten als voetbal en basketbal en de traditionele krachsporten?

  Ik zou ook trots willen zijn op een jonge zwemmer die goud haalt of een dressur rijdster of een roeister uit Turkije…

 2. marry
  Geplaatst op 23 augustus 2008 om 5:30 pm uur.

  Ja.. ik begrijp je gevoelens over turkije, want wij zijn heel trots op al die mooie plakken die de nederlanders winnen. Je bent toch ook een nederlander.. dan kun je iig trots op nederland zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl