do 18 januari 2018, 04:53 uur

Massale babysterfte in ziekenhuis

Het Turkse ministerie van Volksgezondheid onderzoekt de dood van 27 baby’s in een ziekenhuis in de Turkse hoofdstad Ankara. Het ministerie wil de doodsoorzaak onderzoeken en zal ‘de nodige maatregelen treffen’ tegen iedereen die verantwoordelijk is voor de massale babysterfte, schrijft SpitsNieuws.

Het Zekai Tahir Burak ziekenhuis heeft de dood van de baby’s bekendgemaakt. Binnen twee weken waren 27 baby’s gestorven. Volgens het ziekenhuis was dit toeval en overleden de kinderen door allerlei oorzaken. De kliniek sluit een ziekenhuisinfectie uit.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl