wo 17 januari 2018, 04:15 uur

Extra controle vakantieziekte Turken

Nederlandse werknemers van Turkse komaf krijgen te maken met een nieuwe controledienst met particuliere rechercheurs, opgezet voor het onterecht ziekmelden tijdens de vakantie in hun land van herkomst. Dat schrijft De Telegraaf.

Door zich met een valse artsenverklaring ziek te melden aan het eind van hun vakantie in Turkije, weten ze er wekenlang extra dagen in de zon uit te slepen, doorbetaald en wel.

“Er is een markt voor. Het valt op dat het voornamelijk voorkomt bij Nederlanders van Turkse en Marokkaanse origine”, zegt directeur Paul Chaillet van VCC Groep in de krant.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl